Het coronaveilige hazenpad verlengd tot 2 Mei

Hallo,

beste leden van de Gezinsbond Rumbeke,

Dat is al een tijdje geleden !

Net als jij verwelkomen we de lente 2021, met alles wat daarbij hoort.

We voelen het einde van de winter en de paasvakantie komt eraan.

Met de hulp van de vaccins durven we zelfs stilaan uitkijken naar het beloofde ‘rijk van (wat meer) vrijheid’ - met correcte afspraken. We wensen je dat je binnenkort weer ongedwongen kan bewegen en iedereen spontane warmte schenken.

In afwachting daarvan

kiest de Gezinsbond Rumbeke alvast het coronaveilige hazenpad !

Start aan 'Het Binnenhof'

Gedurende de hele paasvakantie, van zaterdag 3 April tot en met zondag 2 Mei, bieden we je een aangename wandeltocht aan met start op de parking domein ‘Het Binnenhof’ (Onze Kinderen) ingang witte poort via de Hoogstraat.

Kom in je veilige bubbel uit je kot voor een leuke tocht van 5,2 km, voor jong en oud(er), langs rustige en niet platgetreden Rumbeekse straten en pleinen. De hele route is vlot doenbaar, ook met rolstoel en buggy. Met de hulp van Frank Deboosere of David Dehenauw vind je vast wel een geschikte dag.

Uiteraard mikken we met de Gezinsbond op een gevarieerde activiteit. Er is voor elk wat wils.

Wat zal je tijdens deze tocht helpen ?

  • goed uit je doppen kijken
  • spitsvondig en vindingrijk reageren
  • even doordenken
  • je creatieve of leuke ingeving vast leggen met de smartphone
  • en natuurlijk: wat schrijfgerief.
groep hazen
qr foto

Het juiste parcours

Met de QR-codes vind je het juiste parcours, dat enkele aangename rustplaatsen bevat. We reiken je doorheen de tocht een aantal letters aan waarmee je een woord/uitdrukking kan vormen. Die oplossing mail je naar zoekdepaashaas@gmail.com samen met de foto(‘s) die je gemaakt hebt. (Achteraf worden die, mits jouw akkoord, op de website geplaatst.)

 

Het correcte antwoord tot 5 Mei

Elke bubbel die, ten laatste woensdag 5 Mei, het correcte antwoord doorgeeft, kan bij onze secretaris Goedele Desmet, Kerkplein 4a , een smakelijke attentie bekomen. Elke vijfde binnengelopen juiste oplossing geeft recht op de hoofdprijzen, nl. onze reuzenpaashazen.

chocolade paashaas
antwoordblad

antwoordblad

Neem mij alvast mee op uw wandeltocht.

Door de vele voordelen, is jouw lidgeld zo terugverdiend.

Bonnenboek 2021

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.